Productieplanner – Essity Operations Hoogezand B.V. – Hoogezand

JobID=2.0.07

Logistiek Planner/ Supply Service MedewerkerHoogezand, fulltime Vanuit onze fabriek in Hoogezand, waar 19productielijnen 24 uur per dag producten voor persoonlijkeverzorging (incontinentie producten) produceren, vinden dagelijkszo’n 2.250 pallets met eindproducten hun weg naar onze klanten endistributiecentra in de hele wereld. Dag in dag uit staan we metons Supply Chain team voor de uitdaging om deze complexe logistiekeoperatie in goede banen te leiden. Ga er maar aan staan! Met eenenorm assortiment, verschillende warehouses en gemiddeld zo’n 70vrachtwagens die dagelijks worden ingezet en door jou en jecollega’s van laadorders worden voorzien. De functie Als LogistiekPlanner, wij spreken intern liever van Supply Service Medewerker,in deze dynamische productieomgeving wordt veel van je gevraagd.Uitdaging, afwisseling en het betere puzzelwerk, dat is hoe jecollega’s deze baan omschrijven. Samen met deze collega’s zorg jijervoor dat de operationele doelen van deze fabriek op het gebiedvan service, voorraadbeheer en logistieke kosten worden behaald.Als jij de puzzel goed legt, maak je iedere dag het verschil enzorg je dat onze transporteurs met volle vrachtwagens de weg opgaan. Wat ga je doen? Een belangrijk deel van je werkzaamhedenbestaat uit het analyseren van de masterdata uit ons ERP-systeemSAP, die daar door de Supply Network Planners in wordt gezet. Jijvertaalt deze data in laadorders en zorgt ervoor dat debijbehorende transportdocumenten worden aangemaakt. Eenvoudiggeschreven, maar daarbij gaat het juist om de details dieuiteindelijk het verschil maken voor de verdere “flow”. Deachterliggende vraag; wat is de meest optimale routing voor debetreffende artikelen? Achter de schermen houd jij het overzicht enzorg je dat alle radertjes in deze minutieuze logistieke operatiesteeds blijven draaien. Als jij je werk goed doet, worden dewarehouses goed beleverd, zijn tekorten snel in beeld en vindenonze producten efficiënt en zonder onnodig oponthoud hun weg naarde eindgebruikers. Alles draait in deze functie om efficiency,control en goed samenwerken. Niet alleen met je collega’s binnen deSupply Chain, maar ook onze transporteurs en counterparts in demarkt. Overigens is niet alles in beton gegoten! Bij Essity gelovenwe in continue procesverbetering; jij als expert weet uit depraktijk als geen ander hoe je de werkzaamheden nog slimmer enefficiënter kunt vormgeven. We bieden je graag de ruimte om mee tedenken, met verbetervoorstellen te komen en die bij goedkeuring teimplementeren als nieuwe werkstandaard. Wie ben jij? Je hebt eenrelevante mbo-/hbo-opleiding afgerond in de richting van logistiek,transport of planning en (bij voorkeur) relevante werkervaring ineen internationale werkomgeving. Je hebt een sterke affiniteit metlogistiek en transport, kunt snel schakelen en bent handig metERP-systemen (o.a. SAP en Excel). Je krijgt energie vanprocesverbetering en bent creatief en vasthoudend als het gaat omhet oplossen van complexe planningsvraagstukken. Je beheersing vande Engelse taal (mondeling en schriftelijk) is goed, extra talenzijn een pre. Ten slotte ben je nieuwsgierig en leergierig enbereid om door opleiding in jezelf te blijven investeren. Watbieden wij jou? Een baan met toekomstperspectief enontwikkelingsmogelijkheden in een stabiele organisatie waarin jegaat werken met de nieuwste (planning)technologieën en echt hetverschil kunt maken op je vakgebied. Als start een fulltimejaarcontract tegen een uitstekend salaris en prima secundairearbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13de maand, 25 vakantiedagen,een bonusregeling, een prima pensioenregeling en eenreiskostenvergoeding. Een fijne werksfeer waar veiligheid bovenalles gaat en waar veel aandacht is voor arbeidsomstandigheden enopleidingsfaciliteiten. Solliciteren? Heb je belangstelling?Reageer uiterlijk 13 april 2021 via het sollicitatieformulier ofmail je cv en korte motivatie naar mark.kwant.ext@essity.com. Belvoor nadere informatie naar Mark Kwant via telefoon 06-21438825.Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.essity.nl.Essity Hoogezand Essity B.V. is een internationale organisatie,toegewijd om het welzijn te verbeteren door middel vantoonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. Ongeveer 500miljoen mensen gebruiken dagelijks een van deze producten. Demerken zijn bijvoorbeeld TENA, Tork, Leukoplast, Libero, Libresse,Lotus, Tempo. Essity is over de hele wereld in ongeveer 150 landenwerkzaam. In Nederland zijn diverse sites. In Hoogezand staat degrootste Essity fabriek van Nederland, Essity Operations HoogezandB.V. Bij Essity Operations Hoogezand werken ruim 500 medewerkerswaar bekende merken, zoals TENA Lady, TENA Pants en LiberoUp&Go worden geproduceerd. Naast drie productie-units, dragenverschillende ondersteunende units en afdelingen bij aan heteindresultaat: Logistie...